bnr feng2

Feng Shui

Feng shui er en alternativ indretningsmetode. Der arbejdes fokuseret med at omsætte dit personlige hjem til et mentalt fristed, hvor du kan finde ro, harmoni og ny energi. Feng shui forener således rendyrket æstetik og spirituel udvikling. Mangler du ro og styrke til at håndtere udfordringer eller forandringer, er feng shui måske løsningen for dig. Du får inspiration til at optimere dit hjem med farver og former samt inspiration til ny indretning.

Æstetisk indretning

Jeg tager udgangspunkt i en optegning af dit hjem. Jeg arbejder med kompasmetoden og giver dig simple forklaringer på hvordan de 9 livsområder ser ud i dit hjem. Herefter er det op til dig at gøre det efterfølgende arbejde som: oprydning og efterfølgende optimering af ny indretning, hvor der tages afsæt i viden om de 9 livsområder.

Jeg laver optegning af dit hjem og du får en grundig gennemgang af de ni livsområder i din bolig og giver inspiration til hvordan du kan indrette med farver og former.

Space clearing

Dit hjem kan i ny og næ trænge til at blive renset for energi. Du kan have en følelse af at dit hjem mangler ro og harmoni. Det kan være gammel energi fra en periode af dit liv der skal afvikles eller dit hjem trænger til en ændring til positiv energi. Space clearing kan bruges ved indflytning i nyt hjem, ved ny indretning eller efter behov. I forbindelse med en Feng shui konsultation laver jeg som afslutning en space clearing. Det gøres for at gammel energi kan passere videre og ny energi kan komme til.

Til en space clearing bruger jeg bl.a. musik, røgelse, duft olier, sten & krystaller, kort, lys, blomster og meditation. Alle space clearinger er individuelle så hvordan formen bliver hos dig viser dit hjem mig. Der laves et lille alter som afslutning og med symbol for den nye energi, der skal fylde dit hjem.

Priser

 • Æstetisk indretning
  DKK 2500.00
  1:1 Session varighed ca. 3 timer.

  Optegning af Baguaen i dit hjem.

  Inklusiv forberedende arbejde.

 • Space Clearing
  DKK 1800,- kr.
  1:1 Session med Space Clearing

  Varighed 2 timer.

  Inklusiv 1 times forberedelse.

Indsigt er udsigt til en anden fremtid