bnr mind

Mindfulness

Mindfulness handler det om, at være tilstede og nærværende med det der er lige her og nu. Du retter dit fokus og din bevidsthed mod nuet. Du er til stede i dette nu og hvad det indeholder af skønhed. Du bliver bevidst om din krop, dine følelser og dine tanker. Det kan f.eks. være: glæde, sorg, ro, uro, balance, bekymringer, stress, irritation, vrede eller rastløshed.

Med mindfulness retter du fokus og opmærksomhed på dette øjeblik. F.eks. hvordan har du det i din krop – er der ro eller uro. Hvordan er du med dine tanker – er du i fuld sving med at følge en tankestrøm om alverdens eller lader du tanker komme og gå, mens du er opmærksom på dit åndedræt. Er du tilstede i dette øjeblik, skaber du bevidsthed og har du fuld opmærksomhed på dit åndedræt. Du vil med mindfulness lære at være tålmodig med det der er lige her&nu. Du bliver bevidst om hvordan du med dit åndedræt altid kan finde hjem i dig selv og være fuld centreret i din egen energi og essens.

Bliver din hverdag fyldt med mange pligter og gøremål, kan følelsen af uro og stress fylde din krop og dit sind. Dine tanker kan fylde meget og blive til tankemylder og skabe blokeringer for din indre trivsel. Da vores hverdag fungerer sådan at vi har mange pligter og gøremål både i vores familier og i vores arbejdsliv. Du  følger muligvis en kontinuerlig strøm af gøremål,  impulser og tanker i hverdagen. Du kan have følelsen af du mangler en tidslomme i løbet af hverdagen, hvor du kun har fokus på dig, dit hjerte, din krop og dit åndedræt.

Daglig praksis med mindfulness kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om din trivsel i hverdagen og dit liv generelt. Med et mindfulnessforløb vil du få kendskab til simple åndedrætsøvelser, meditationsøvelser, samt få en praktisk tilgang til at udøve mindfulness i din hverdag.

Mindfulness Privat

Har du interesse for at praktisere Mindfulness og har interesse for at give dig selv en tidslomme med fordybelse i ren væren og nærvær til dig selv, har du mulighed for at tilmelde dig et 8 ugers Mindfulnessforløb. Du vil få kendskab til åndedrætsøvelser, meditationsøvelser, yogaøvelser, koncentrationsøvelser og lette samarbejdsøvelse du kan bruge i din hverdag. Du vil få en arbejdsbog med arbejdsark til øvelser du kan følge i hele forløbet. Dette forløb indbyder til egenomsorg og selvforkælelse. Du vil opleve at forløbet afhjælper stress, tankemylder og uro. Og giver dig redskaber til at etablere ro, koncentration, væren og nærvær i din hverdag.

Så har du lyst til et personligt udviklingsforløb er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Pris

 • Drop-in
  DKK 150,- kr. pr. gang
  Drop-in mindfulness.

  Torsdag fra 16.30-18.30

  Varighed 2 timer.

 • MBSR Forløb
  DDK 2500,- kr
  MBSR 8 ugers forløb.

  Varighed 2 timer pr. gang.

  Hjemmeopgaver og øvelser.

Mindfulness & Yoga til Skoler og Institutioner.

Har din institution eller skole interesse for mindfulness, har I mulighed for at bestille et Mindfulness & Yoga forløb. Alderstrin kan være børn fra 4-18 års alderen. Det kan ligge i forlængelse af jeres almindelige hverdag, en projektuge, et AKT forløb, aftenklub eller som en inspiration til at indføre mindfulness i den daglige praksis.

Et forløb vil indeholde et program, der er tilpasset alderstrin og det antal børn der deltager. Børn og voksne vil få kendskab til forskellige øvelser, der styrker nærvær, kropsbevidsthed, arbejdshukommelsen, koncentration, ro og velvære.

Et program kan f.eks. indeholde: Guidet kropsscanning, yogaøvelser, øvelser med musik, åndedrætsøvelser, krop i bevægelse, samarbejdsøvelser samt øvelser der styrker koncentration, arbejdshukommelse, opmærksomhed og bevidsthed.

Alle øvelser vil give et godt fundament til efterfølgende at finde et pusterum i hverdagen, der gavner trivsel og velvære blandt børn og unge.

Der skal være mulighed for at bruge et lokale, sal eller rum hvor gruppen kan være uforstyrret, mens der praktiseres mindfulness.

Priser

 • Mindfulness Skoler og Institutioner
  DKK 4500,-
  Forløb 1:

  Introsamtale ca. 1 timer

  4 gange Mindfulness. Varighed 2 timer pr. gang

  Opfølgning over skype ca. 1 time

  10 timer i alt.

Indsigt er udsigt til en anden fremtid