bnr tarot

Tarot

Tarotkort er et af de ældste redskaber, der findes til at analysere og beskrive enkeltpersoners liv. Det gælder både fortiden, nutiden og fremtiden. Til din personlige læsning, vil jeg typisk anvende tarotkort udarbejdet af Morgan Greer. Billederne er meget unikke og meget detaljeret. Jeg arbejder med forskellige oplægstyper, afhængigt af din profil og dit specifikke behov for supervision eller klarhed. Temaerne kan være af eksistentiel art eller tage udgangspunkt i konkrete problemer, for eksempel kærlighedslivet, karrieren eller personlig udvikling.

Clairvoyance via Tarot

Under læsningen bruger jeg mine clairvoyante evner til at skabe kontakt til det, der ikke kan ses, høres eller føles. Jeg aktivere egenskaber som klarsyn, klarhørelse og indføling og opbygger forbindelse til et univers der ligger uden for vores dimension. I kraft heraf analyserer og understøtter jeg de grundlæggende beskeder, som jeg modtager fra tarotkortene. Under en læsning kan jeg opnå kontakt til afdøde familiemedlemmer eller dine personlige guide. Alt beskrives i ord, billeder og symboler som passer til dig. Formålet er at give dig klar og grundig besked om de udviklingsmuligheder, som du har professionelt og privat.

 

Priser

 • 1:1 Session
  DKK 900
  1:1 Session med tarot.

  Der lægges et tarotoplæg, hvor der kigges på de spørgsmål du har med.

  Varighed 60 min.

 • 1:1 Session med opfølgning
  DKK 1250
  1:1 Session med tarot.Varighed 60 min.

  1:1 Opfølgning. Varighed 30 min. telefonisk

Tarot-aften

Samler du 5 veninder til en Tarot-aften kommer jeg ud og giver hver af deltagerne en 1:1 læsning med Clairvoyance via Tarot. Varighed er 30 min. pr. deltager. Der skal være mulighed for et rum, hvor jeg kan arbejde uforstyrret. Imens kan øvrige deltager hygge sig med fællesspisning eller hvad I nu finder på. Hver deltager skal være forberedt med spørgsmål de ønsker belyst.

Indhold:

Intro. 30 min hvor jeg kort fortæller om hvad Clairvoyance via Tarot er og hvad deltagerne hver i sær kan forvente under en læsning.

1:1 session til hver deltage. Varighed 30 min.

Som værtinde får du en personlig læsning varighed 30 min. Værdi 500 kr. Dette foregår ved fremmøde privat hos mig. 
Vi aftaler en dato inden aftenen afsluttes.

Priser

 • Tarotaften
  DKK 2500
  Venindeaften

  1:1 Session. Varighed 30 min. til hver deltager.

  5 deltager

  Værtinde får privat 1:1 session. Dato aftales efterfølgende

Indsigt er udsigt til en anden fremtid