Bnr HPS

Særligt Sensetiv

Særligt sensitiv betyder, du har et mere følsomt nervesystem. At være særligt sensitiv er et karaktertræk du som person kan være født med eller du som person tilegner dig i løbet af livet. Det gør at du sanser og oplever verden på en anderledes måde end andre mennesker generelt gør.  Du oplever og bearbejder livet og dets oplevelser mere dybt og påvirkes derfor lettere af hvad der sker omkring dig. I følge amerikanske undersøgelser er ca. 20% af alle mennesker særligt sensitive. Alle sensitive mennesker er forskellige og det sensitive karaktertræk kan vise sig på forskellige måder.

Den amerikansk psykolog Elaine Aron har skrevet mange gode og informative bøger om dette emne. Hun har endvidere været med til at gøre  film “Sensitive the untold story” til virkelighed. Filmen tager afsæt i viden om det at være særlig sensitiv og filmen beskriver dette karaktertræk særdeles godt.

Er du særligt sensitiv og finder det meningsfyldt at modtage sensitiv vejledning har du mulighed for at bestille tid til 1:1 session eller et mentorforløb.

Sensitiv Vejledning

At være særligt sensitiv betyder, du har et mere følsomt nervesystem. Du oplever og bearbejder livet og dets oplevelser mere dybt og påvirkes derfor lettere af hvad der sker omkring dig. I følge amerikanske undersøgelser er ca. 20% af alle mennesker særligt sensitive. Alle sensitive mennesker er forskellige og det sensitive karaktertræk kan vise sig på forskellige måder.

Du kan muligvis genkende følgende:

Du har et rigt indre liv.
Du påvirkes og overvældes let af f.eks. lyde, lys, kuld, varme og sult.
Du reagere kraftigere på f.eks. mad, kaffe og sukker.

Du bekymre dig over små og store ting i din hverdag og livet generelt.
Du er mere eftertænksom og reflektere mere i din hverdag.

Du kan hurtigt mærke hvordan andre har det i større forsamlinger.

Du mærker både det sagte og det usagte mennesker imellem.
Du har en god intuition og mærker hurtigere, når der er noget positivt eller negativt i vente.
Du udmattes hurtigere i større forsamlinger.

Du har brug for egen tid til at genoplade indre ro og balance.

Dine stærke sider som særligt sensitiv er:

Du er meget kreativ.
Du finder stor glæde ved naturen.
Du påvirkes let af musik og kunst.
Du finder stor glæde i nære relationer og dybe samtaler.
Du er god til at analysere problemer og udfordringer.
Du er i trivsel, når du befinder dig i positive miljøer.
Du er god til at skabe god og positiv stemning.
Du vil helst gøre alt perfekt og til alles bedste.

Der er selvfølgelig meget mere end ovenstående, der beskriver det særlig sensitive karaktertræk. Samt der kan være detaljer der beskriver din sensitivitet og som ikke er gældende for andre.

Har du brug for vejledning til at få det gode liv som særligt sensitiv, kan et sensitiv vejledningsforløb være et skridt på vejen. Vi arbejder med de emner, du føler der udfordre dig i din hverdag. Vi arbejder også med de emner der giver dig glæde i din hverdag. I forløbet finder du nye strategier der kan medvirke til at opretholde ro og harmoni i en hverdag der ellers hurtigt kan overstimulere dig eller udmatte dig.

Indsigt er udsigt til en ny fremtid.

Særligt Sensitiv Mentorforløb

Har du brug for vejledning til at få det gode liv som særligt sensitiv, kan et sensitiv mentorforløb være et skridt på vejen. Vi arbejder med de emner du føler der udfordre dig i din hverdag. Vi arbejder også med de emner der giver dig glæde i din hverdag. I forløbet finder du nye strategier der kan medvirke til at opretholde ro og harmoni i en hverdag der ellers hurtigt kan overstimulere dig eller udmatte dig.

Vi starter med en introsamtale, hvor vi finder frem til hvad du ønsker dig af dette forløb. Samtalen gøres telefonisk og har varighed 30 min.

De efterfølgende samtaler vil være som følgende: 2 x  1:1 sessioner af varighed 90 min og 1 x 1:1 session af varighed 60 min. Sessionerne kan også foregå som walk and talk.

Det vil glæde mig at hjælpe dig på vej.

Priser

 • Sensitiv vejledning
  DKK 1250,-
  1:1 Session

  Varighed ca. 90 min.

 • Sensitiv Mentorforløb
  DKK 3200,-
  1:1 session.

  Varighed 5 timer i forløb.

  Vi finder den kombination der er bedst for dig.

Indsigt er udsigt til en anden fremtid